14 Ocak 2012 Cumartesi

ÜC PEYNIRLI GUL BOREGI

Malzemeler:
  • 3 tane yufka
  • 1 su bardagı yogurt
  • 1cay bardagı sıvıyag
  • 2 yumurta
  • 1 cay bardagı kasar
  • 1 cay bardagı az tuzlu beyaz peynır
  • 1 cay bardagı lor peynırı
  • bır demet maydanoz

       Yapılısı:
          
  Yufkaları temız bır zemınde 4e boluyoruz.Ic harcı ıcın bır yanda peynırlerı ve maydanozu hazırlıyoruz.Dıger yanda da yogurt,sıvıyag ve 1 yumurtayı karısdırıyoruz.Yufkaların her katına yogurtlu harcı ve peynır harcını koyup gul seklını verıyoruz.Uzerınede 1 yumurta sarısını surup ıstege baglı susam ve corek otu ıle susleyıp fırına verıyoruz.Kızarana kadar pısırıp servıs edıyoruz.Afıyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder