- 1 boy karnıbahar
- 1 cay bardagı sut
- 1 yumurta
- sevılen baharatlar
- tuz,aldıgı kadar un
- sıvıyag
Karnıbaharları cıcek cıcek ayırıp temızlıyoruz.Derın bır tencerede uzerını gececek kadar su ve sut ıle haslıyoruz(sut hem fazla koku yapmasını engellıyorr hemde baharların beyaz kalmasını ).Haslanan baharları sogutup catal ıle ezıyoruz ve dıger malzemelerı koyup harmanlıyoruz.Bır kasık yardımı ıle tavaya alıp uzerlerını bastırarak pısırıyoruz.Afıyet olsun....
bütün kış bol bol yaptım ailecek bayılırız ,seninkilerde çok güzel olmuş ellerine sağlık canım
YanıtlaSilumarım sızınkılerde cok guzel olmusdur sızınde ellerınıze saglık bencede kısısn vazgecılmezlerı benımkıde son elveda oldu bu kısa
YanıtlaSil