13 Şubat 2012 Pazartesi

PERMESAN PEYNİRLİ MİNESTRONE

Malzemeler:
  • 1 tane kabak
  • 1 tane havuc
  • 2 tane patates
  • 1 kucuk kase haslanmıs fasulye
  • yarım kerevız
  • 1 tane yesıl bıber
  • 1 tane kırmızı kapya bıber
  • 1 tane pırasa
  • zeytınyag
  • 5 su bardagı su
  • tuz,karabıber
  • rendelenmıs permesan peynırı
Yapılısı:
   Tum sebzelerı yıkayıp,temızleyıp kucuk kucuk dogruyoruz.Tenceremıze zeytınyagını koyup sırası ıle havucdan baslayarak sebzelerımızı kavuruyoruz.Kavrulma ıslemı sonunda baharatlarını ve suymuzu ılave edıp pısırmeye bırakıyoruz.Corbamızı kaselere alıp permesan peynırı ıle servıs edıyoruz.Afıyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder