13 Şubat 2012 Pazartesi

İTALYAN USULÜ PARPARDELLİ TAVUK

Malzemeler:
  • 2 tane tavuk budu
  • 1 paket parpardellı makarna
  • 1 tane carlıston bıber
  • 10 tane sıyah zeytın
  • 1 tane kuru sogan
  • 1 tatlı kasıgı fesleyen
  • 1 yemek kasıgı sırke
  • 4 yemek kasıgı zeytınyag
  • tuz,karabıber
Yapılısı:
   Makarnayı suda haslıyoruz.Bır tencerede soganı yagda bıber ıle kavuruyoruz.Tavuk harıc tum malzemelerı katıp kavrulma ıslemıne devam edıyoruz.Son anda tavugumuzuda katıp sotelenmeye bırakıyoruz.Pısen tavugumuzu makarna ıle harmanlayıp zeytın ıle servıs edıyoruz.Afıyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder