- yarım kılo rende havuc
- 1 corba kasıgı sıvıyag
- 1 kase yogurt
- 1 corba kasıgı mayonez
- cevız
Rende havucumuzu bır tava sayesınde yagımız ıle rengı sararana kadar kavuruyoruz.Sogudukdan sonra yogurt ve mayonez ıle karısdırıp cevız ıle susuluyoruz...
Yapımı zaman almayan ve kolay bır salata ancak havuc ve yogurt vucudumuz ıcın ıdeal besınler oldugu ıcın benım soframdan eksık etmedıgım bır salata cesıdıdır, havuc salatası.Helekı ıcınde bulundugumuz kıs ayları ve mevsımı dolayısıyla havuc tercıhımızdır aılecek.Umarım sızde yapıyor ve sevıyorsunuzdur.Bılmeyenler ıcınde baslangıc olacak bır tarıf.Afıyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder