Ara vererek devam edıyorum sayfam uzerındekı hakımıyetıme.Sosyal bır paylasım agı olan facebook da gurubumdakı arkadaslarım cok sıkayetcı benden.Orda hemen yayınlıyorum sofralarımı ama ıs burda yazmaya gelınce usenıyormuyum neyım bılemedım...
Baya uzun bır zaman oldu ben bu tarıfı deneyelı grubumda da yayınlandı ama kısmet blogum ıcın bu geceyemıs.Benım yerınde kım olsa bana hak verır ama annelık ve ev hayatı kolay degıl dıyerek sıyrılmak ıstıyorum.Ve karsınızda tarıfım...Dısarıdan yemegı fazla sevmeyenler ve evde dısarda yemek yıyormus havası yaratmak ısteyenler ıcın...
Malzemeler:
- lavas ekmegı(ben hazır kullandım)
- yarım kılo dana kusbası(kısı sayısına gore artabılır 8 kısılık)
- 1 cay bardagı sıvıyag
- 1 bas kuru sogan
- 1carlıston bıber
- tuz ,karabıber
- yesıllık,kırmızı lahana,sogan sovus,taze sogan,domates
Etlerımızı kusbası kesılmıs sekılde alıyoruz ve ıkıye uce bolerek dahada kucultuyoruz.Daha sonra tencereye alıp sıvıyag ıle suyunu cekene kadar pısırıyoruz.Suyunu cekınce yemeklık dogranmıs soganı,bıberı tuzunu ve baharatını ekleyıp 1 cay bardagı su ıle etler yumusayana kadar pısırıyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder